1>

De beste multiplex experts

Meplax is een onafhankelijke leverancier van en specialist in houten plaatmaterialen sinds 1952. We zijn enorm betrokken bij onze producten en klanten. Meplax koopt in bij de bron en heeft dan ook uitstekende contacten met fabrikanten over de hele wereld. Dat betekent dat u altijd uit een breed assortiment kunt kiezen en op topkwaliteit kunt rekenen. En als u door de bomen het multiplex niet meer ziet helpen we u graag met een persoonlijk advies.Waar komt ons hout vandaan?

De hoogste kwaliteit, daar gaan we voor. We zitten er bovenop. Daarom is inkoop een essentieel onderdeel: de nauwkeurige selectie begint hier. Onze houten plaatmaterialen komen uit alle delen van de wereld. Onze inkopers zijn zeer kritisch op kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en prijs. We kiezen alleen producenten die verantwoord omgaan met het milieu: een verantwoord bosbeleid is een must!

China

Populieren & Hardwood

Oekraine

Birch

Indonesië

Betonplex & hardhout

Finland

Berken & Hardboard

Polen

Grenen triplex

West Afrika

Rosatello combi triplex

Gabon & Kongo

Okoume triplex

Italië

Populieren

Spanje

Populieren

Brazilië

Elliotis pine triplex

Chili

Radiata-pineWereldwijd topkwaliteit

De grootste leverancier in houten plaatmaterialen zijn we niet, wel de meest specialistische. Hierdoor kunnen we topkwaliteit garanderen. We hebben uitstekende contacten met de beste fabrikanten wereldwijd, omdat we alle inkoop helemaal zelf doen. Zodat u altijd kunt kiezen uit een breed assortiment aan topkwaliteit houten plaatmateriaal.


Hans Huijsmans
Expert
Annahita Hulsbosch
Expert
Jelco Michielse
Expert
Erik Meijer
Expert
Marco ten Brincke
Expert
Rover van de Ven
Expert
Rico van de Ven
Expert

De garanties van Meplax:

Kwaliteit begint bij de boom

Onze inkopers gaan wereldwijd op zoek naar de beste houtsoorten. Voor de hoogste kwaliteit houten plaatmaterialen. Onze inkopers selecteren zeer kritisch op: topkwaliteit, leverbetrouwbaarheid en prijs. We kiezen alleen producenten die verantwoord omgaan met het milieu: een verantwoord bosbeleid is een must!

Geen opslag? Geen probleem!

Zelf geen opslagruimte voor een voorraad plaatmateriaal? Maar wel op korte termijn over het gewenste materiaal beschikken? Geen probleem. Vrijwel alle beschikbare plaatmaterialen leveren we in diverse diktes en afmetingen direct uit voorraad.

Snelle en correcte levering

In onze jarenlange samenwerking met onze transporteurs hebben wij een goed georganiseerde distributie voor snelle en correcte levering ingericht. Onze chauffeurs handelen naar onze hoge kwaliteitseisen en zorgen dat u uw houten plaatmaterialen in perfecte staat ontvangt.

Carrosserie

Ontdek onze oplossingen voor Carrosserie toepassingen

Constructie

Ontdek onze oplossingen voor constructieve toepassingen

Verpakken

Ontdek onze oplossingen voor Verpakkingen

Betonbekisting

Ontdek onze oplossingen voor Betonbekisting toepassingen

Decoratief

Ontdek onze oplossingen voor Decoratieve toepassingen

Schilderklaar

Ontdek onze oplossingen voor Schilderklaar toepassingen

Interieur

Ontdek onze oplossingen voor Interieur toepassingen

Prefab

Ontdek onze oplossingen voor Prefab toepassingen

lang=Meer weten?